Chemické inženýrství I - Kočí, Petr (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2019)
Skripta určená studentům VŠCHT popisují hydromechanické, tepelné, difuzní, separační a reakční procesy využívané v chemickém průmyslu.
Keywords: chemické inženýrství; chemická technologie; chemical engineering; chemical technology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)