Anorganické názvosloví v kostce - Sedmidubský, David, 1966-; Jankovský, Ondřej, 1987- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2020)
Skriptum je věnováno českému názvosloví anorganické chemie vytvořenému podle aktuálního doporučení a je určeno posluchačům VŠCHT.
Keywords: anorganická chemie; chemické názvosloví; oborová terminologie; inorganic chemistry; chemical nomenclature; terminology (professional); příručky; handbooks and manuals