Funguje kapitalismus? - Field, Jacob, 1983- (Knižní klub, 2019)
Pohled na kapitalismus z různých úhlů pohledu. Kniha se věnuje podstatě, fungování a vývoji kapitalismu či jeho výhodám i nevýhodám ve spojitosti s výzmnamnými okamžiky světových dějin, financemi a světovou ekonomikou. Knihu obahacuje výrazné grafické zpracování.
Keywords: kapitalismus; hospodářské dějiny; hospodářské systémy; capitalism; economic history; economic systems; populárně-naučné publikace; popular works