Kůže zblízka : vše o našem největším orgánu - Adler, Yael, 1973- (Euromedia, 2018)
Průvodce kůží - největším orgánem lidského těla (rozkládající se na ploše dvou čtverečních metrů), jak funguje, jak je důležitá a kolik životně důležitých úkolů plní.
Keywords: kůže (anatomie); péče o tělo; péče o zdraví; kožní nemoci; skin; body care; health care; skin diseases; populárně-naučné publikace; popular works