Kůže zblízka : vše o našem největším orgánu - Adler, Yael, 1973- (Esence, 2018)
Průvodce kůží - největším orgánem lidského těla (rozkládající se na ploše dvou čtverečních metrů), jak funguje, jak je důležitá a kolik životně důležitých úkolů plní.