Sníh - Stephenson, Neal (Talpress, 2000)
Kyberpunkový román z počátku 21. století se odehrává v USA, proměněných ve změť státečků ovládaných majiteli prodejních retězců a propojených virtuální sítí.
Keywords: vědecko-fantastické romány; americké romány; American fiction; Science fiction