Počátky počtu pravděpodobnosti - Mačák, Karel, 1938- (Prometheus, 1997)
Studie přibližuje vznik teorie pravděpodobnosti ve druhé polovině 17. století.
Pozn.
Keywords: teorie pravděpodobnosti -- dějiny; studie