Štěstí není náhoda - Hirschhausen, Eckart von, 1967- (NOXI, 2011)
Německý lékař objevuje kuriózní aspekty lidské touhy po štěstí. Lidé mají od přírody nejlepší předpoklady k tomu být šťastní, a přesto notoricky selhávají již při snaze být aspoň spokojení. Proč?
Keywords: štěstí; pozitivní myšlení; psychohygiena; interpersonální vztahy; humor; happiness; positive thinking; mental hygiene; interpersonal relations; populárně-naučné publikace; popular works