Učitel a syndrom vyhoření - Čapek, Robert, 1967-; Příkazská, Irena; Šmejkal, Jiří (Raabe, 2018)
Pohled na problematiku syndromu vyhoření u učitelů z pohledu učitele, didaktika, psychologa a kouče. Teorie o syndromu vyhoření, výsledky výzkumů, metodologie.
Keywords: učitelé; profesní kompetence; syndrom vyhoření; stres z povolání; zvládání stresu; relaxace; psychohygiena; teachers; vocational qualifications; burn-out syndrome; occupational stress; stress management; relaxation; mental hygiene; kolektivní monografie; collective monographs