Učitel a syndrom vyhoření - Čapek, Robert, 1967-; Příkazská, Irena; Šmejkal, Jiří (Dobrá škola. Škola jako (ne)bezpečné místo, 2018)
Pohled na problematiku syndromu vyhoření u učitelů z pohledu učitele, didaktika, psychologa a kouče. Teorie o syndromu vyhoření, výsledky výzkumů, metodologie.