Sochař Jiří Seifert - Hlaváčková, Jitka (Arthouse Hejtmánek galerie a aukční dům, s.r.o., 2019)
Cílem monografie je přiblížit dílo a osobnost sochaře Jiřího Seiferta. Uměleckohistorické zhodnocení jeho tvorby i zařazení do širších souvislostí je doplněno úryvky ze Seifertových deníků, citacemi z rozhovorů, jeho úvahami a články.