Slavné povídky = The famous stories - Harris, Sabrina D., 1975- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2020)
Anglicko-české vydání pěti klasických hororových povídek amerického klasika, převyprávěných do zjednodušeného jazyka a doplněných odkazem na MP3 nahrávku. Pro mírně pokročilé angličtináře.