Labyrintem zločinu a chudoby : kriminalita a viktimizace v sociálně vyloučených lokalitách - Toušek, Ladislav, 1978-; Walach, Václav; Kupka, Petr, 1985-; Tvrdá, Kateřina; Brendzová, Alica; Lupták, Ľubomír, 1977-; Dvořáková, Tereza; Plachý, Ondřej; Vanková, Klára, 1984- (Doplněk, 2018)
Kapitoly sledují rozsah a podobu viktimizace a kriminality v sociálně vyloučených lokalitách.
Na obálce údaj o odpovědnosti: kolektiv BRIZOLIT (projekt)
Keywords: kriminalita -- Česko; násilí -- Česko; oběti trestných činů -- Česko; pachatelé trestných činů -- Česko; sociálně vyloučené lokality -- Česko; kriminologie -- Česko; crime -- Czechia; violence -- Czechia; victims of crimes -- Czechia; perpetrators of criminal acts -- Czechia; sites of social exclusion -- Czechia; criminology -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs