S androidkou v posteli - Pikora, Vladimír, 1977-; Šichtařová, Markéta, 1976- (NF Distribuce, 2019)
Eseje věnované aktuálním společenským, ekonomickým i politickým problémům, kterým čelí naše země i mnohé státy západního světa.
Keywords: 21. století; ekonomický růst -- 21. století; technologický rozvoj -- 21. století; umělá inteligence -- 21. století; technika a společnost -- 21. století; finance -- 21. století; světová ekonomika -- 21. století; ekonomické prognózování -- 21. století; economic development -- 21st century; technological development -- 21st century; artificial intelligence -- 21st century; technology and society -- 21st century; finance -- 21st century; world economics -- 21st century; economic forecasting -- 21st century; eseje; sborníky; essays; papers