S androidkou v posteli - Pikora, Vladimír, 1977-; Šichtařová, Markéta, 1976- (NF Distribuce, 2019)
Eseje věnované aktuálním společenským, ekonomickým i politickým problémům, kterým čelí naše země i mnohé státy západního světa.