Obchodníci se strachem : průvodce skeptika po klimatické apokalypse - Kremlík, Vítězslav, 1976- (Dokořán, 2019)
Autor, zakladatel stránky Klimaskeptik.cz, vyvrací názor, že globální oteplování je způsobené lidskou činností.