Historie Nivnického dvora : v dokumentech a fotografiích (1260-2017) - Čoupek, Jiří, 1947-; Slanicay, Gabriel, 1950- (Linea Nivnice, 2017)
Historie původní zemědělské usedlosti, dnes úspěšné české firmy LINEA NIVNICE, a.s. na výrobu ovocných šťáv, nápojů, přesnídávek, sirupů, lihovin a dalších produktů, zavedení značky HELLO.