Umění a metafyzika - Navrátil, Václav, 1904-1961 (Torst, 2018)
Eseje českého filozofa V. Navrátila ze 40. let minulého století, věnující se umění a filozofii. V závěru studie o poetické metafyzice V. Navrátila.
Vydáno ve spolupráci Technickou univerzitou v Liberci
Keywords: Navrátil, Václav, -- 1904-1961; 20. století; filozofové -- Česko -- 20. století; česká filozofie -- 20. století; umění; metafyzika; philosophers -- Czechia -- 20th century; Czech philosophy -- 20th century; art; metaphysics; eseje; studie; essays; studies