Umění a metafyzika - Navrátil, Václav, 1904-1961 (Torst, 2018)
Eseje českého filozofa V. Navrátila ze 40. let minulého století, věnující se umění a filozofii. V závěru studie o poetické metafyzice V. Navrátila.