Duševní zdraví a životní styl : psychiatrie životním stylem - Raboch, Jiří, 1951- (Mladá fronta, 2019)
Životní styl, v kombinaci s individuálními biologickými dispozicemi, souvisí s lidskou psychikou. Kniha přináší nové pohledy na prevenci a léčbu duševních poruch, které lze využít v praxi.
Keywords: duševní zdraví; duševní poruchy; zdravý životní styl; psychiatrie; mental health; mental disorders; healthy lifestyle; psychiatry; kolektivní monografie; collective monographs