Duševní zdraví a životní styl : psychiatrie životním stylem - Raboch, Jiří, 1951- (Edice postgraduální medicíny, 2019)
Životní styl, v kombinaci s individuálními biologickými dispozicemi, souvisí s lidskou psychikou. Kniha přináší nové pohledy na prevenci a léčbu duševních poruch, které lze využít v praxi.