Nevýchovné eseje o výchově - Bláha, Petr, 1965- (Přestupní stanice, 2019)
Tématicky uspořádané eseje, které se zaměřují na jeden aspekt výchovného úsilí.
Keywords: filozofie výchovy; philosophy of education; eseje; essays