Potravinová alergie : jak na ni - Fuchs, Martin, 1958- (Mladá fronta, 2019)
Odborná publikace zaměřená problematiku potravinové alergie a intolerance. Mýty, příznaky, diagnostika, léčba, prevence, dědičnost. Přehled alergií na jednotlivé potraviny.
Keywords: alergie na potraviny; potravinová intolerance; potravinové alergeny; patologická fyziologie; diagnostika (lékařství); food allergy; food intolerance; food allergens; pathological physiology; medical diagnostics; kolektivní monografie; collective monographs