Potravinová alergie : jak na ni - Fuchs, Martin, 1958- (Medical services, 2019)
Odborná publikace zaměřená problematiku potravinové alergie a intolerance. Mýty, příznaky, diagnostika, léčba, prevence, dědičnost. Přehled alergií na jednotlivé potraviny.