Jací jsme dnes : Česko od roku 1989 očima investigativního novináře - Spurný, Jaroslav, 1955- (Torst, 2018)
Kniha investigativního novináře Jaroslava Spurného přináší osobní pohled na několik klíčových politických a hospodářských kauz, které ovlivnily a ovlivňují život v České republice a její směřování v posledních 29 letech.