Elektronická evidence tržeb : v přehledech - Dušek, Jiří, 1953- (Grada Publishing, 2020)
Zákony a výklady vysvětlující problematiku eletronické evidence tržeb. Příručka obsahuje úplné znění zákona o evidenci tržeb a zákona, kterým mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o evidenci tržeb. Dále zde najdeme výklady věnované aplikaci elektronické evidence tržeb, jejím vazbám k účetnictví i daňové evidenci a rovněž komentář k vybraným ustanovením zákona o evidenci tržeb.
Keywords: elektronická evidence tržeb -- Česko; electronic registration of sales -- Czechia; příručky; zákony; handbooks and manuals; laws