Regiony budoucnosti : spolupráce, bezpečí, efektivita : inspirace pro rozvoj měst a regionů s příklady dobré praxe - Pavlík, Marek, 1974- (Grada, 2020)
Kapitol popisují základní pojmy a problémy z oblasti regionálního rozvoje.
Keywords: regiony -- Česko; regionální rozvoj -- Česko; kvalita života -- Česko; regions -- Czechia; regional development -- Czechia; quality of life -- Czechia; kolektivní monografie; případové studie; collective monographs; case studies