V síti (dez)informací : proč věříme alternativním faktům - Táborský, Jiří (Grada Publishing, 2020)
Kniha se věnuje problematice dezinformací, vlivu médií a tomu, co se mediálně prezentuje jako obecně platná pravda, a to v kontextu reklamy, marketingu, propagandy a různých druhů manipulace.