Základy marketingového práva a práva duševního vlastnictví = Fundamentals of marketing law and intellectual property law - Leška, Rudolf, 1984-; Ondřejová, Eva (Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2018)
Učebnice přibližuje základní problémy z oblasti práva duševního vlastnictví a mediálního práva.
Keywords: právo duševního vlastnictví -- Česko; mediální právo -- Česko; intellectual property law -- Czechia; media law -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)