Tři muži ve člunu jsou zpět - Klimek, Tomáš, 1979- (Cosmopolis, 2018)
Vodácké dobrodružství čtyř kamarádů, kteří se snaží uniknout stereotypu městského života. A kde jinde začít než na jihočeské Lužnici.