EU business law : learning text - Janků, Martin, 1955- (Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2019)
Výklad základních pojmů a problémů z oblasti evropského obchodního práva.
Keywords: obchodní právo -- země Evropské unie; evropské právo; commercial law -- European Union countries; European law; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)