Tohle je marketing! : zcela nový přístup k marketingu, prodeji a reklamě - Godin, Seth, 1960- (Grada, 2020)
Kapitoly přibližují efektivní nástroje a strategie z oblasti marketingu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: marketing; příručky; handbooks and manuals