Vnitřní lékařství v kostce - Souček, Miroslav, 1952-; Svačina, Petr, 1945- (Grada Publishing, 2019)
Učebnice vnitřního lékařství určená studentům medicíny je rozdělena na část propedeutickou (základní principy vyšetřování pacienta) a speciální (věnovaná jednotlivým interním oborům).
Obsahuje rejstřík
Keywords: vnitřní lékařství; internal medicine; kolektivní monografie; collective monographs