Umělá inteligence z pohledu antidiskriminačního práva a GDPR - Lobotka, Andrej (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2019)
Užitečné rady, jak postupovat v případě naší diskriminace ze strany algoritmického rozhodování.