Textbook of elementary economics - Mach, Petr, 1975- (Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2019)
Výklad základních pojmů a problémů z oblasti ekonomie.
Keywords: ekonomie; mikroekonomie; makroekonomie; economics; microeconomics; macroeconomics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)