Forenzní psychologie : teorie a praxe - Polišenská, Veronika A. (Vysoká škola finanční a správní, 2019)
Základní poznatky a problémy z oblasti forenzní psychologie.
Keywords: forenzní psychologie; forensic psychology; monografie; monographs