Audit - Kupec, Václav (Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2019)
Kapitoly přibližují různá témata a problémy z oblasti auditní činnosti.
Keywords: audit -- Česko; auditing -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)