Společnost věčného mládí - Keller, Jan, 1955- (Sociologické aktuality, 2019)
Kniha se zabývá dopady jedné z největších sociokulturních změn druhé poloviny dvacátého století, nebývalého nárůstu nové společenské kategorie - adolescentů.