Mezinárodní dezinformace : černá propaganda, aktivní opatření a tajné akce - Bittman, Ladislav, 1931-2018 (Archiv, 2000)
Kniha zabývající se technikou moderní propagandy, jako nástrojem manipulace s veřejností. Je analýzou praktik zpravodajských služeb (CIA, KGB, StB). Autor je bývalým československým zpravodajským důstojníkem. V současné době přednáší obor dezinformace a tisk na Bostonské univerzitě. 28.2.2000 Keclikoe G3c2