Kvalitativní výzkum se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor - Mišovič, Ján, 1948- (Slon, 2019)
Kapitoly přibližují jednotlivé fáze kvalitativního výzkumu na pozadí polostrukturovaného rozhovoru.
Keywords: sociologický výzkum; kvalitativní výzkum; rozhovor; sociological research; qualitative research; interview; polostrukturovaný rozhovor; monografie; monographs