Kvalitativní výzkum se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor - Mišovič, Ján, 1948- (Studijní texty (Sociologické nakladatelství), 2019)
Kapitoly přibližují jednotlivé fáze kvalitativního výzkumu na pozadí polostrukturovaného rozhovoru.