Fyzikální léčebné metody pro praxi - Navrátil, Leoš, 1954- (Grada Publishing, 2019)
Učebnice pro zdravotníky se zabývá použitím metod fyzikální terapie ve fyzioterapii. Popisuje funkci a účinky elektroterapie, mechanoterapoie, magnetoterapie, fototerapie, termoterapie, hydroterapie a balneoterapie.
Keywords: fyzikální terapie; fyzioterapie; balneoterapie; physical therapy; physiotherapy; balneotherapy; kolektivní monografie; collective monographs