Excel 2016 a 2019 : pokročilé nástroje : funkce, databáze, kontingenční tabulky, prezentace, příklady - Laurenčík, Marek (Grada Publishing, 2020)
Kniha je určena všem uživatelům nejrozšířenějšího tabulkového kalkulátoru MS Excel, kteří se s Excelem již trochu seznámili a potřebují si rozšířit své znalosti o pokročilejší operace. Čtenář v ní nalezne odpovědi na často řešené problémy, související s přípravou složitějších tabulek, se složitějšími výpočty, rozsáhlejším použitím standardních funkcí Excelu, analýzou a zpracováním dat a jejich grafickým znázorněním. Důležitou součástí je export a import dat a použití Excelu pro zpracování údajů, uložených v relační databázi. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Obsahuje rejstřík
Keywords: Microsoft Excel 2019 (software); Microsoft Excel 2016 (software); tabulkové procesory; electronic spreadsheets; příručky; handbooks and manuals