Excel 2016 a 2019 : pokročilé nástroje : funkce, databáze, kontingenční tabulky, prezentace, příklady - Laurenčík, Marek (Průvodce (Grada), 2020)
Kniha je určena všem uživatelům nejrozšířenějšího tabulkového kalkulátoru MS Excel, kteří se s Excelem již trochu seznámili a potřebují si rozšířit své znalosti o pokročilejší operace.