Y - původ mužů - Jones, Steve, 1944- (Paseka, 2008)
Populárně-naučná publikace o genetickém původu a odlišnostech mužů.
Keywords: muži; antropogeneze; genetika člověka; chromozomy; rozmnožování člověka; mužské pohlavní ústrojí; mužská sexualita; men; anthropogenesis; human genetics; chromosomes; human reproduction; male reproduction tract; male sexuality; populárně-naučné publikace; popular works