Nefarmakologická léčba v geriatrii - Zrubáková, Katarína, 1975-; Bartošovič, Ivan, 1957- (Grada Publishing, 2019)
Odborná publikace určená zdravotnickým a sociálním pracovníkům, rodinným příslušníkům i studentům nelékařských oborů, nabízí nový pohled na léčbu ve vyšším věku a na využití alternativních metod v péči o seniory.
Keywords: péče o seniory; alternativní terapie; fyzioterapie; léčebná rehabilitace; dietoterapie; older people's care; alternative therapy; physiotherapy; therapeutic rehabilitation; dietotherapy; nefarmakoterapie; kolektivní monografie; collective monographs