Nefarmakologická léčba v geriatrii - Zrubáková, Katarína, 1975-; Bartošovič, Ivan, 1957- (Sestra (Grada), 2019)
Odborná publikace určená zdravotnickým a sociálním pracovníkům, rodinným příslušníkům i studentům nelékařských oborů, nabízí nový pohled na léčbu ve vyšším věku a na využití alternativních metod v péči o seniory.