Volba lidskosti : rozhovor na dálku : inspirace, vize, nové výzvy a souvislosti zítřka - Salminen, Veronika, 1976- (Časoděj, 2014)
Úvahy o současných společenských, politických i ekonomických problémech.
Keywords: civilizace; člověk a společnost; humanita; sociální systémy; sociální změna; masmédia a společnost; civilization; man and society; humanity; social systems; social change; mass media and society; úvahy; diskuse; essays; discussions