Python : kompletní příručka jazyka pro verzi 3.8 - Pecinovský, Rudolf, 1954- (Grada Publishing, 2020)
Příručka určená zájemcům o programovací jazyk Python probírá možnosti a konstrukce jazyka, které zároveň demonstruje na příkladech s využitím syntaktických diagramů.
Keywords: Python (programovací jazyk); objektově orientované jazyky; programování; objektově orientované programování; Python (programming language); object-oriented programming languages; programming; object-oriented programming; příručky; handbooks and manuals