Školní slovník českých synonym (Lingea, 2010)
Přehledný slovník synonym určený nejen studentům, ale i široké veřejnosti. Snaží se obsáhnout co nejširší slovní zásobu, nevyhýbá se slangovým výrazům či odborným pojmům. Vhodný pro obohacení slovní zásoby a prohloubení znalosti českého jazyka.
Obálkový podnázev: --když nemáte slov
Keywords: čeština; synonyma; Czech language; synonyms; slovníky synonym, antonym, homonym; synonyms, antonyms and homonyms dictionaries